Парче на Джъстин Бийбър стресна мечка, спаси рибар от смърт

0
Парче на Джъстин Бийбър стресна мечка, спаси рибар от смърт

Рибар от Русия оцеля при нападение на мечка благодарение на тийн идола Джъстин Бийбър, пише в. „Дейли експрес”. Рибар от Русия оцеля при нападение на мечка благодарение на канадския тийн идол Джъстин Бийбър, пише в. „Дейли експрес”.

Инцидентът се разиграл в Якутия. Игор Ворожбицин бил на път към любимото си място за риболов, когато изневиделица му налетяла мечка. Рибарят помислил, че е пътник, когато внезапно телефонът му иззвънял с мелодия на Джъстин Бийбър. Чувайки звука, звярът избягал в гората така внезапно, както се бил появил.

Шокираният Ворожбицин смята, че мечката просто не е могла да понесе пискливия глас на тийн идола. „Знам, че подобни рингтонове не са по вкуса на всеки, но внучка ми го зареди в телефона, за да се пошегува”, споделя възстановяващият се от страховитото преживяване рибар.Инцидентът се разиграл в Якутия. Игор Ворожбицин бил на път към любимото си място за риболов, когато изневиделица му налетяла мечка. Рибарят помислил, че е пътник, когато внезапно телефонът му иззвънял с мелодия на Джъстин Бийбър. Чувайки звука, звярът избягал в гората така внезапно, както се бил

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари