Парагвайски депутат загина в самолетна катастрофа

2
Загинали са още трима души от екипа на Валтер Хармс
Загинали са още трима души от екипа на Валтер Хармс Снимка: X

Загинали са още трима души от екипа на Валтер Хармс

Парагвайски депутат и още трима души са загинали в самолетна катастрофа в южноамериканската страна вчера, предаде Ройтерс, като се позова на местната полиция. Самолетът се е разбил малко след излитането си, а мястото на трагедията се намира на около 180 километра от столицата на Парагвай Асунсион, уточнява агенцията, цитирана от БТА.

Загиналият депутат е Валтер Хармс, представител на управляващата от седем десетилетия консервативна партия "Колорадо". Тримата, които са намерили смъртта си заедно с него, са били от неговия екип, гласи полицейският доклад за инцидента.

"С дълбока болка ви съобщавам новината за кончината на нашия колега, приятел и брат по мечти Валтер Хармс", написа вицепрезидентът на Парагвай Педро Алиана в социалната платформа "Екс".

Кадри в социалните мрежи показаха горящите останки на самолета в поле. Според полицията при излитането си самолетът е закачил дърво и е избухнал в пламъци, докато е падал.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Аааааа,
    Не може ли с тоя същия самолет да повозим и наш'те депутати? Аз бих платил горивото, летищните такси и хонорара на пилота!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари