Отворено писмо до Христо Иванов

0
Ех, Христо! Ако имаше своя партия, щеше да бъде различно и може би ти щеше да бъдеш друг, но сега шефовете са онези
Ех, Христо! Ако имаше своя партия, щеше да бъде различно и може би ти щеше да бъдеш друг, но сега шефовете са онези

Отворено писмо до Христо Иванов.

Изслушах запис от интервюто, което направи за БНР пред Силвия Великова. Не мога да те позная, Христо!

Сякаш си бил отвлечен от извънземна цивилизация, която ти е извадила духовното съдържание и го е подменила с това на друг човек. Никак не ми е приятно да усещам как се страхуваш да произнесеш името на Борисов, а го наричаш "човекът от джипката". Не посмя и да изречеш думата "мафия" и да я свържеш с този човек от джипката, защото новата ви изборна опорка видимо е концентрирана върху субекта Иван Гешев и някакво си ДПС. Знаеш защо е някакво си! Проблемът е, че дори всички депутати да се съгласят със смяната на Гешев, както настоявате от ДБ и правите обществено внушение, че това е решение на всичките ни проблеми, всъщност вие пак правите услуга на Борисов. Знаете го, нали?

И знаете, че е по негово допущение.

--------------------------------------------------------------------

Фокусирането на общественото внимание в незначителна посока е всъщност разсейване на вниманието от съществения проблем - застъпничеството на ЕНП и ЕК за този от джипката ви. А когато разсейвате общественото внимание от него, вие му давате нов живот и бъдеще. Мисля си, дали бъдещето на европейския политически лидер Борисов - лицето на ЕНП в която и вие членувате, не е ракетата носител на собственото ви бъдеще? Не знам, но предполагам, че има връзка, заради политическото и финансово влияние на ЕНП над самите вас.

-----------------------------------------------------------------------

Преди Гешев имаше много други главни прокурори, далеч над неговото професионално и естетично ниво, но доколкото си спомням мафията пак цъфтеше и процъфтяваше. И така ще бъде, докато не разберете, че не личността е проблем, а вашето дълбоко непознаване на задкулисието, мащабите му и законите, по които то съществува. Допускам, че може и да знаете някои неща, но това превръща проблема в още по-голям проблем.

Казваш, че А. Цонева се била доказала, но нито един българин, включително съпартийците ви не знаят с какво, след като тя е носител на стабилен отрицателен вот. За интригите на този образ и финансовата част на проблема знаем. Лесно се влиза в мафиотското сборище наречено парламент през задната му врата, но когато поединично сте носители на отрицателен вот, няма как да очаквате изненадваща подкрепа. И тези знаци минус не са заради политически позиции, а заради слугинаж.

Мислиш ли, Христо, че не зная кой организираше и стоеше в една от палатките при блокадата на Орлов мост? Зная, дори има наличен видеозапис, направен в палатката. Обиден е начина, по който се случва всичко, но още по-обиден беше начина, по който се вдигна тихомълком блокадата от протестите след проведената на тъмно предизборна сделка с човека от джипката – нали така трябваше да му викаме. По същия начин се вдигна и другата блокада пред президентството и се спихнаха протестите, защото политическото бъдеще на всеки от кандидат-депутатите се изясни. Остана само начинът и денят, в който ще се имитира демократичен избор за пореден път!

Ех, Христо! Ако имаше своя партия, щеше да бъде различно и може би ти щеше да бъдеш друг, но сега шефовете са онези.

Знаеш кои.

Николай Марков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари