Станислав Балабанов: „Росенец” стана пристанище на лицемерието

0
Депутатите от ИТН все пак щели да подкрепят тази идея
Депутатите от ИТН все пак щели да подкрепят тази идея Видео: NOVA

Депутатите от ИТН все пак щели да подкрепят тази идея

Пристанище „Росенец” стана пристанище на лицемерието. Кой подписа концесията през 2011 г.?Най-сериозният евроатлантик на България – Бойко Борисов. Сега той, като част от правителството, с негово решение и решение на ДПС, ще прекратяват концесията. Неговите партньори Христо Иванов и Ивайло Мирчев, с една гумена лодка, пътуваха към друг кей на „Росенец” с идеята да преустановят корупционен модел. Днес може пак да се качат на същата лодка – там ще ги чакат с баклава и джезве". Това заяви депутатът от ИТН Станислав Балабанов в ефира на NOVA.

Според него инициативата за разваляне на концесията за пристанище "Росенец" е демонстрация на политическо лицемерие, която ще бъде приета, без значение как ще гласуват ИТН. Депутатите от партията все пак щели да подкрепят тази идея.

Балабанов коментира и готвените конституционни промени. Според него целта е депутатът от ДПС Делян Пеевски да бъде признат от обществото като силен конституционен юрист с много опит. „Заедно с неговата благословия, ДБ най-после да извърви тези стъпки”, допълни Балабанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари