Явор Божанков: Държим вратата отворена за Борисов

1
Според депутата от ПП-ДБ от коалицията са направили максималното
Според депутата от ПП-ДБ от коалицията са направили максималното Снимка: БГНЕС

Според депутата от ПП-ДБ от коалицията са направили максималното

Решението ни е ясно. Има риск зад европейското лице на Мария Габриел да се разиграе старият български театър. Борисов като нищо ще направи коалиция с БСП и ДПС, каквото мнозинство, между другото, има отдавна. Написаха си Изборния кодекс, спечелиха си изборите, да си управляват заедно“, заяви депутатът от редиците на ПП-ДБ Явор Божанков, предава NOVA.

Според него отиването на нови избори е сценарий, който не решава нищо, но задълбочава проблема. Правителство на ГЕРБ и ДПС не е нещо, за което двете формации в коалицията мечтаят, смята още народният представител.

Изправени пред този избор, естествено, ние сме внимателни. Както казаха колегите, държим вратата отворена. Дали Борисов наистина има намерение да мине през тази врата или не, е въпрос, на който аз не мога да отговоря. Ние направихме повече от максималното“, смята Божанков.

Той посочи, че е дадена програма и кабинет и картите са поставени на масата.

Но понеже ситуацията го изисква, колегите каза, във вторник ще се проведат тези събрания на колективните органи, името на Мария Габриел го приемаме като позитивен знак, тъй като приоритетите, за които и ние се борим са „Шенген“, „Еврозона“. Несъмнено европейски политик, има нужните познания и опит, за да работи за тях“, добави той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари