Откриха тялото на майката, която се хвърли с трите си деца в река в Албания

0
31-годишният й мъж е арестуван по обвинение за подтикване към самоубийство
31-годишният й мъж е арестуван по обвинение за подтикване към самоубийство

31-годишният й мъж е арестуван по обвинение за подтикване към самоубийство

Тялото на албанката, която се хвърли в река Буна (Бояна) в Северна Албания с трите си малки деца, беше намерено след три дена издирване, съобщава Албанското радио и телевизия, предаде БТА.

Алма Арази и трите ѝ деца – две момиченца на осем и девет години и момченце на три години, се хвърлиха в реката по границата на Албания с Черна гора, като предполагаемата причина за това е домашно насилие или изневяра на съпруга ѝ Ердгюс Арази с 18-годишно момиче. 31-годишният мъж беше арестуван по обвинение за подтикване към самоубийство на 39-годишната си съпруга и трите им деца.

В разследването по случая се посочва, че Ердгюс упражнявал системно физическо и психическо насилие над съпругата си, което е довело до трагичния инцидент. Пред полицията той е отрекъл тези обвинения.

Безжизненото тяло на Алма е било открито вчера следобед, малко след като албанските власти намериха тялото и на 3-годишния ѝ син. Тя ще бъде погребана в северния крайбрежен град Дуръс, докато трите ѝ деца – в град Шкодра в Северна Албания, където стана инцидентът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари