Откриха трупа на 22-годишен спортист

0
Мъртвият спортист в благоевградския хотел "Луксор" е открит в локва повръщано.
Мъртвият спортист в благоевградския хотел "Луксор" е открит в локва повръщано.

Мъж е бил спортист и е бил открит мъртъв в хотел "Луксор" в Благоевград. Сигнал за инцидента е подаден преди минути. Екипи на полицията и Спешен център са на мястото. Починалият е 22-годишен и е бил гост на сина на собственика на хотела и снощи били на купон в заведение в града. 

Мъртвият спортист в благоевградския хотел "Луксор" е открит в локва повръщано. Полицаите смятат, че е възможно той да се е задавил след препиване и това да е причината за смъртта, съобщава struma.com. Хотелът е собственост на винения бос Недялко Левунлиев.

22-годишният мъж от Бургас, който е с арабско име, е гостувал на сина на собственика. Той е намерен около 12.15 часа,а малко по-късно сигналът е постъпил в полицията , съобщават от пресслужбата на ОД на МВР в Благоевград.

Криминалисти започнаха оглед на мястото, където е открит трупа - хотелската му стая.  Снощи бургазлията е бил в заведението на хотела, пил е там заедно с приятели, сред които и синът на Левунлиев. Качил се е да спи и е намерен мъртъв, това са оскъдните до момента подробности от полицията.

Трупът е закаран в моргата за аутопсия.

 

Източник: Струма
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари