Откриха трупът на мъж, катастрофирал преди седмици

0
43-годишният И.Т. от видинското село Каленик е бил в неизвестност от 30 юли
43-годишният И.Т. от видинското село Каленик е бил в неизвестност от 30 юли

Разложен труп на катастрофирал мъж е бил открит седмици след инцидента, отнел живота му, пише BulNews.bg.

43-годишният И.Т. от видинското село Каленик е бил в неизвестност от 30 юли. На 10 август негов приятел и колега съобщил в полицията за изчезването му и мъжът е обявен за местно издирване. В петък най-после е намерен. Оказало се, че мъжът е претърпял пътно-транспортно произшествие и е загинал, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Колата ковчег „Фолксваген Голф“ е открита в петък от полицейски служители на пътя между селата Дружба и Каленик. Изглежда ударът е бил изключително силен, тъй като катастрофиралият автомобил бил в дере на около 600 метра от пътното платно. Трупът на шофьора пък бил в напреднал стадий на разложение след прекараните близо 2 седмици между смачканите ламарини на колата в жегите.

Криминалисти установили, че най-вероятно несъобразена скорост е погубила шофьора. Той изгубил контрол над управлението, изхвърчал в дясно от пътното платно, преминал през царевична нива и затревен скат, след което паднал в дерето.

На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна група. Трупът е транспортиран за аутопсия във видинската болница. По случая е образувано досъдебно производство.

Източник: BulNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари