Откриха тялото на издирвания мъж в община Невестино

1
Трупът ще бъде закаран за аутопсия в кюстендилската болница
Трупът ще бъде закаран за аутопсия в кюстендилската болница

Трупът ще бъде закаран за аутопсия в кюстендилската болница

Днес, около 12:00 часа, в землището на село Илия - над махала "Кацарска", издирващ полицейски екип е открил трупа на издирвания 87-годишен жител на село Илия, община Невестино. При първоначалния оглед следи от насилие не са установени, съобщиха от полицията.

Издирвателните действия по установяването на 87-годишния мъж се осъществяваха на територията на община Невестино от служители на Областната дирекция на МВР в Кюстендил, Районната служба "Пожарна безопасност и защита на населението", Жандармерията, "Гранична полиция", Планинската спасителна служба, горски служители, представители на ловни дружинки. Съобщението, че възрастният мъж е в неизвестност, е подадено в Районното управление в Кюстендил на 9 март.

Трупът ще бъде закаран за аутопсия в кюстендилската болница. Образувано е досъдебно производство по случая, уведомена е и прокуратурата, казаха още от полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари