От понеделник започват уволнения в митници и данъчни служби

1
Новият временен шеф на Агенция “Митници” Павел Геренски щял да промени екипа си
Новият временен шеф на Агенция “Митници” Павел Геренски щял да промени екипа си Снимка: БГНЕС / Архив

Шефът на дирекцията в Русе - Володя  Петров - също ще бъде освободен

Новият временен шеф на Агенция “Митници” Павел Геренски ще започне промените в екипите си в понеделник от една от най-големите териториални митници - Варна, пише “24 часа”.

На мястото на Хризантема Бауренска, която оглавява морската митница, ще бъде назначен Йордан Кулев, който е шеф на митницата в Силистра. Той е бивш полицай от Силистра, а когато митниците се оглавяваха от Асен Асенов, Кулев съвместяваше началник на звеното в Силистра и зам.-директор на агенцията в Русе.

Кулев излезе от системата на митниците през 2005 г. Твърди се, че заръката, която е получил за новото си назначение, е “да въведе бързо ред на митница Варна”. Смята се, че освен горива, китайско карго и друг внос по море през тази митница е основният канал за кокаин.

Освен кой да е заместник на Кулев в Силистра, все още не е решено дали оглавяващият митница Бургас Валери Стефанов ще запази поста си. На бургаската митница основен проблем винаги е бил акцизите на горивата.

Няма решение и за Димитър Димитров, който оглавява столичната митница. Шефът на дирекцията в Русе Володя Богданов Петров обаче ще се раздели с поста. А Евелина Харизанова, която оглави митницата в Пловдив по време на предишния служебен кабинет на Румен Радев, най-вероятно ще го запази.

В НАП още не е ясно докъде ще продължат смените и ще засегнат ли заместниците.

Очаква се обаче рокадите да засегнат началника на столичната приходна агенция Евгени Нанков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    криси
    Затова ли днес опашката от тирове е почти до разклона за мотел Рай.Сигурно са го ударили на уволнение.....Не че преди са се спуквали от работа де.....
  • 0
    4
    Четящ новини
    Всяко чудо за 3 дни. А новите стока ли са.... Кой колко плати и откъде взе, за да плати...
  • 0
    3
    КИМ
    Със сигурност трябва доста да се съкратят! Ние си имаме комшийка митничарка, която доста си е повярвала! Незнам какви заплати взиммат, но се хвали,че има доста пари и не знаела Какво да ги прави!? А иначе ходи със скъсани дрехи и обувки!
  • -2
    2
    ';;'a';
    Четете и вземете гражданска позиция ограмотявайте: https://glasove.com/na-fokus/orban-v-sasht-zapadat-e-vav-voyna-sas-samiya-sebe-si-nay-uzhasnite-neshta-sa-delo-na-hora-koito- mrazyat-hristiyanstvoto Браво за позицията на Виктор Орбан! Браво на силна Унгария! Браво на унгарците, че държат бракът да е само между мъж и жена! Браво, че държат на християнството! Браво на унгарците, че не признават ЛГБТ извращенията! Ето защо българите планираме изгонване на сащническите войски от българските бази, изгонване на сащническия посланик, прекратяване на дипломацията с урода сащ, изгонване от България на всички сащнически нпо-та на цру на урода сащ! Искаме обявяване на сащ за терористична държава, обявяване на урода сащ, че е агресор! Искаме разполагане на руски военни сили, руска военна техника на цялата територия на България, за да се браним от сащническата агресия в региона! Българското общество трябва да знае имената на българофобите/русофобите, обрекли България, българския бизнес и обществото на глад, мизерия и социален разпад - русофобите/българофобите: ристюфците, мирчефците, про100$$ к!р0, @сен ф@силеф, атанасофците, мартин димитрофците, дайнофците, илиян фасилефците, армани сбърканяни, хаджигенофци и банкянската тиква!
  • 6
    1
    Запознат
    Време беше. Не само Володя Петров. И заместниците му също да бъдат освободени. Той си ги е избирал все пак.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари