Осъдиха перничанин набил полицай на улица „Ихтиман“

0
Перничанин, вилнял в Русе, ще трябва да положи 300 часа безвъзмезден труд в полза на обществото.
Перничанин, вилнял в Русе, ще трябва да положи 300 часа безвъзмезден труд в полза на обществото.

Перничанин, вилнял в Русе, ще трябва да положи 300 часа безвъзмезден труд в полза на обществото. Това са част от мерките по наказанието му – пробация, което той е договорил с прокуратурата, а съдът е одобрил.

Мъжът е осъждан и по-рано, но това не породило у него уважение към закона. На 20 април 2014 г. в Русе той отново демонстрирал противоправното си поведение – на улицаИхтиман“ влязъл в спор с двама полицаи, като нападнал единия от тях. Ударил го по лявото рамо, след което извил лявата му ръка. Оказал и съпротива при последвалия арест.

В резултат срещу него започнало досъдебно производство, завършило със споменатото споразумение. В него са посочени всички пробационни мерки, които ще бъдат приложени спрямо закононарушителя – в продължение на 3 години той ще има задължителна регистрация по настоящ адрес, която включва подписване пред пробационен служител два пъти седмично. Ще се провеждат и задължителни срещи с такъв служител за същия период. 300 часа безвъзмезден труд в полза на обществото пък ще бъдат положени на „порции“ в продължение също на 3 години. Осъденият ще трябва да плати и разноските по делото.

Одобреното от съда споразумение има последиците на влязла в сила присъда.

Източник: Топ новини
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари