Опасно шофиране: Мъж се вози върху покрива на джип

0
Кадри показват как бял джип изпреварва автомобил в тесен участък на слизане близо до отбивката за ски писта „Витошко лале“
Кадри показват как бял джип изпреварва автомобил в тесен участък на слизане близо до отбивката за ски писта „Витошко лале“ Видео: bTV

Топлото време и лесният достъп до пистите на Витоша привлякоха много, но за някои не остана място в колата...

Топлото време в събота, приятните условия и лесният достъп до пистите на Витоша привлякоха много да се качат в планината – някои за разходка, а други за зимни спортове.

Едни се качват по пътеките, други използват градския транспорт, трети - автомобили, но за някои място не е останало никъде.

За едни историята как са пътували на връщане от Витоша е такава, която ще разказват на приятели, но за други е притеснително изживяване. Особено когато шофьор вижда следната гледката в лявото си огледало - кола го изпреварва в опасен участък, а върху покрива на автомобила се държи човек, премятащ се на завоите.

Сигналът за пътуващия мъж на покрива на автомобил е от платформата на bTV „Аз, репортерът“. Видеото е заснето на 17 февруари.

Вижда се как бял джип изпреварва автомобил в тесен участък на слизане близо до отбивката за ски писта „Витошко лале“, на слизане към гр. София. След завой джипът изпреварва и друга кола, а пътуващият на покрива се премества, вероятно да се хване по-добре.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    11g24g 9okto
    Zzzzz
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари