Очаква се скок в цените на електрониката от следващата година

0
Световните производители на чипове обявиха поскъпване от 2023 година
Световните производители на чипове обявиха поскъпване от 2023 година

Световните производители на чипове обявиха поскъпване от 2023 година

Нов скок в цените на електрониката и електроуредите от следващата година. Това прогнозират анализатори на пазара, след като световните производители на чипове и други основни компоненти обявиха поскъпване от 2023 година, предаде NOVA.

От електрическите четки за зъби, през смартфоните, до телевизорите и хладилниците - ключов компонент от производството на всяко устройство или уред, които използваме в ежедневието си, са чиповете. През последните седмици производителите обявиха поскъпването им от следващата година.

Ръста в цената неминуемо ще усетят и потребителите, прогнозират анализаторите на пазара. Най-голям скок се очаква при продуктите от сферата на електрониката - телевизори, смартфони и таблети. При пералните, съдомиялните машини и хладилниците скокът вероятно ще е по-малък. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Незабавно купувайте сега !
    Догодина чиповете ще поскъпнат много. Аз не знам нашите учени от БАН не се ли напъват да измислят чипове ? По едно време щяхме да измислят маски и ваксини против Ковид-а , ама не ги финансират достатъчно нашите управници. На последните само магистралите са им в главата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари