Очаква се да доставят 15 нови тролейбуси в Русе през есента догодина

4
Предстои да бъде сключен договор с избрания доставчик на превозните средства
Предстои да бъде сключен договор с избрания доставчик на превозните средства Видео: Кис 13

Поръчката за доставка на тролейбусите е за над 15 милиона лева

Доставят 15 нови тролейбуса в Русе по програма "Околна среда" през есента на следващата година.

Предстои да бъде сключен договор с избрания доставчик на превозните средства, след окончателното решение на Върховния административен съд за законосъобразността на процедурата по избора на фирма-изпълнител, информира телевизия КИС 13.

ВАС потвърди решението на Комисията за защита на конкуренцията, с което жалбата на един от отстранените участници в откритата процедура за закупуване, доставка и въвеждане в експлоатация на електрически превозни средства за "Общински транспорт Русе", беше обявена за неоснователна.

Поръчката за доставка на тролейбусите е за над 15 милиона лева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    9
    Bb
    Лесно се смята 1 тролей ,= 1 милион лева. Няма такава цена.
  • 2
    8
    Никой
    Сигурно чакат през лятото да ги бракуват,а на есен ще са новите .
  • 8
    7
    daskal
    Забележете тази подробност! Не "доставят", а "очаква се да доставят". Сякаш не тролеи, а космически кораби очакваме и то години наред.
  • 11
    6
    Ееееее
    Зелените таратайки кога ще ги махнат.
  • 3
    5
    сащ са сатанисти
    Натоварете тези автобуси с оръжия и ги пратете за усрайна! Това иска усраинският посланик, а политиците са засекретили списъка и не е нужно българският народ да знае какво оръжие се дарява на терористична усрайна! Какъв ужас - българските граждани сме собственици на това оръжие, но американските представители, наричащи се български депутати, засекретиха информацията от собственика! Парадокс - собственикът на оръжията в България няма право да знае какво оръжие се изпраща за врага усрайна и изобщо имаме ли достатъчно оръжие, за да защитаваме националните граници и граждани на България?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари