Областният управител на Русе посрещна група от малки лазарки

0

Малки лазарки огласиха с песни Областната управа.

Областният управител на област Русе Галин Григоров заедно със своите заместници Валентин Колев и Свилен Иванов посрещнаха група от малки лазарки.

Децата, които са от 1 б клас на ОУ „Васил Априлов“, представиха богата програма, включваща рецитиране на тематични стихотворения, песни и танци. Също така те отправиха благословии за здраве и благодат към целия екип на Областна администрация Русе.

От своя страна областният управител подари лакомства на малчуганите, като им благодари за прекрасното настроение, с което са заредили служителите от администрацията.

„Бъдете здрави! Пожелавам Ви много усмивки и цветни празници! Радостен съм, че благодарение на Вашите учители, Вие съхранявате българските обичаи!“ добави още Григоров.

Той връчи и грамоти за съществен принос в предаването на родните традиции на учителките, които водеха децата, а именно Юлия Вълчева и Елеонора Миланова.

В своеобразния празник се включиха още директорът на ОУ „Васил Априлов“ Гергана Григорова и заместник-директорът по учебната дейност Кирил Павлов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари