Облачен и дъждовен четвъртък

0
Максималните температури ще бъдат между 7° и 12°
Максималните температури ще бъдат между 7° и 12°

Максималните температури ще бъдат между 7° и 12°

Днес над Южна България облачността отново ще се увеличи и на места, главно в Рило-Родопската област ще превали дъжд, съобщават от НИМХ. Над Северна България ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб, в Дунавската равнина умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат между 7° и 12°, в Горнотракийската низина до 14°-15°, в София – 7°.

Над Черноморието облачността още сутринта ще намалее над много райони до предимно слънчево време. По-късно през деня над южното крайбрежие облачността отново ще се увеличи, но валеж не се очаква. Ще духа слаб западен вятър, който след обяд ще се ориентира от юг-югоизток. Максималните температури ще бъдат между 10° и 12°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Над планините облачността ще бъде предимно значителна и на места ще превали сняг, под 1200 метра - дъжд. Ще духа умерен до силен запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 3°, на 2000 метра - около минус 5°.

Атмосферното налягане слабо ще се понижи и ще е по-ниско от средното.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари