Нотариуса е искал „не по-малко от 100 000 евро“ от Ивайла Бакалова

0
Моят мъж беше в ареста без абсолютно никакви доказателства – по-скоро по политически причини, разказа тя
Моят мъж беше в ареста без абсолютно никакви доказателства – по-скоро по политически причини, разказа тя Видео: bTV

Моят мъж беше в ареста без абсолютно никакви доказателства – по-скоро по политически причини, разказа тя

Убитият Мартин Божанов-Нотариуса е искал „не по-малко от 100 000 евро“ от „Мис България 2001“ Ивайла Бакалова, за да пуснат нейния приятел от ареста. За това разказа тя в ефира на bTV.

Той се свързва с нея през общи познати и няколко пъти е опитвал да организира среща.

След като започна да цитира ситуация, която е станала в съдебна зала, преценихме, че е добре да се видя с този човек“, разказа Бакалова.

Моят мъж беше в ареста без абсолютно никакви доказателства – по-скоро по политически причини, защото е видян на протестите от 2020 г. Сметнато е, че той е заплаха за тогавашното правителство. Измисли се едно скалъпено обвинение. Този човек тогава се свърза с мен, за да ми каже, че той няма да излезе от ареста, ако не се вкарат връзки. Да не гледаме дали е невинен, или виновен, защото много невинни хора стояли в арестите. Това беше неговият довод – че без такава помощ, няма да излезе“, разказа още „Мис България“.

Това предложение за 100 000 евро дойде от адвоката, с когото тогава работеше Мартин Божанов. Това е един вид абонамент, след това могат да поискат още пари. Това е бизнесът на Мартин Божанов“, каза Ивайла Бакалова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    daskal
    До 1 - То е ясно, че е гадна мутра. Тъпо е, че ни занимават, но другото е интересно - как е "работил" със службите, как е осигурявал съдебно спокойствие срещу солидно заплащане, как е изнудвал хората под крилото на властта. А женичката му (каква изненада!) е работила именно в ГДБОП. И още нещо... Този просто е прекалил. Ако не е бил толкова лаком и нагъл, е щял да продължи да "работи". Ето това е най-важното. Колко още "нотариуси" продължават светлото му дело?
  • 10
    1
    русенец
    А стига с тоя "нотариус"! Спряхте за "Трактора", сега дуднете за този. На кого му пука, че са резнали зелката на поредната мутра, която си е въобразила, че светът се върти около нея? Хайде сега НАП да направи проверка за имотното състояние на семейството му и съответно да го конфискува !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари