Никола Минчев: Ивайла Бакалова и семейство Арабаджиеви са били жертва на Нотариуса

8
Депутатът от ПП - ДБ обяви част от списъка на клуба "SS"
Депутатът от ПП - ДБ обяви част от списъка на клуба "SS"

Депутатът от ПП - ДБ обяви част от списъка на клуба "SS"

Ивайла Бакалова и семейство Арабаджиеви са били жертва на Нотариуса, обясни Никола Минчев след като се е запознал със списъка, който Атанас Атанасов е предоставил на временната комисия за Нотариуса. Той отрече да са споменати братя Бобокови, пише Actualno.

Какво има в списъка?

Става въпрос за доклад, който Атанас Атанасов е дал на Минчев, а той от своя страна е изпратил на всички членове на временната комисия.

"Описва се как функционира точно групата за действие около Нотариуса. Има и списък с имена на хора, които са посещавали клуба. Моето желание е тези имена да ги получим по институционален ред и в рамките на работата на комисията те да изскочат, както се случи с името на Емил Писков", заяви Минчев.

Колко са имената?

Той заяви, че не е преброил имената с точност, защото информацията не е подредена в екселски файл. По думите му дума за 8-10 имена. "Няма имена на полици, споменати вътре", обясни Минчев.

Гешев и Нотариуса

"Дали самият Иван Гешев е свързан с дейността на групата - от изнесените до момента публични факти и обстоятелства, изглежда, че да. В рамките на комисията събираме информация. Доказателства надявам се, че събира и прокуратурата", каза още Минчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари