Николай Валуев: Уважавам Пулев, но той няма да покаже на Джошуа нещо сериозно

0
Двукратният световен шампион в свръхтежка категория заложи победа за Антъни Джошуа
Двукратният световен шампион в свръхтежка категория заложи победа за Антъни Джошуа

Двукратният световен шампион в свръхтежка категория Николай Валуев заяви, че изпитва голямо уважение към Кубрат Пулев, но заложи на победа за Антъни Джошуа в дългоочаквания мач за титлата на тежка категория на 28 октомври в Кардиф. 

"Сега Пулев няма да може да покаже на Джошуа нещо що-годе сериозно. Ако питат мен, смятам, че този бой ще приключи предсрочно и победител ще е Джошуа. Той е изключително пластичен млад боксьор, който едва ли до провеждането на двубоя ще изгуби тези качества, стига нещо да не се случи. Вашият сънародник има шанс да нанесе онзи щастлив удар, но това ще е по-скоро случайност, а не закономерност. В случая с Джошуа, развръзката на срещата ще е след 7-ия, 8-ия рунд", сподели още Валуев в ефира на БТВ.

"С Пулев се познаваме. Изпитвам уважение към него. Помня, когато пристигна в Германия за професионален договор, помня първите му спаринги. Знам, че има много добри качества. Преди всичко той е боец, което е най-важното. Но Джошуа притежава онази пластика, която при Пулев липсва. Мога да ви уверя, че това няма да е категорично пребиване", допълни боксьорът.

Източник: Бтв
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари