Николай Слатински: Коалирането с ГЕРБ е ритуално самоубийство

1
Бойко Борисов се бори само за своето оцеляване и ако България е средство за тази му цел, той ще я употреби отново и отново
Бойко Борисов се бори само за своето оцеляване и ако България е средство за тази му цел, той ще я употреби отново и отново Снимка: Личен архив

Бойко Борисов се бори само за своето оцеляване и ако България е средство за тази му цел, той ще я употреби отново и отново

Твърде вероятно е всички или поне повечето от онези, които сега привеждат разумни аргументи как трябва да се престане с говоренето Няма да се коалирам с ББ!, само след няколко месеца, когато за сетен път се убедят, че ББ е една голяма лъжа и измама и нищо повече, да ругаят ДБ за същото, за което ги притискат с морални аргументи днес. Резултатът ще бъде обаче предизвестеният край на ДБ.

По-добре, според мен, е да има алтернативна политическа сила, отколкото безалтернативно ритуално самоубийство!

Опасявам се, че илюзията

как ще озаптим РР,

как ще направим проевроатлантическо правителство,

как ще станем нормална държава,

как ако до всяко ББ същество застане едно ДБ-ро същество, ще настане такъв живот,

ще има катастрофални последици за демократичните партии и електорални единици.

Пита се - защо това с национално-отговорните дела на ББ - не стана досега?

Ами защото ББ е в определен смисъл като Пу - той се бори само за своето оцеляване и ако България е средство за тази му цел, той ще я употреби отново и отново.

Ако ББ беше поне малко склонен да направи поне нещо добро за България, той щеше поне малко от това вече да го е направил.

За жалост, мнозина са тези, които смятат, че да си срещу проклятието за България - ББ - е необходимо да не гласуваш за него.

Необходимо е, но не е достатъчно.

Достатъчното е никога да не се коалираш с него. На никаква цена и под никакъв предлог!

Това е моето лично и никого неангажиращо мнение.

Николай Слатински

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари