Методи Лалов: ГЕРБ и Борисов нямат място във властта

3
Битите деца зад колоните на МС не могат да приемат коалиция между ГЕРБ и ПП - ДБ, каза още той
Битите деца зад колоните на МС не могат да приемат коалиция между ГЕРБ и ПП - ДБ, каза още той Видео: NOVA

Битите деца зад колоните на МС не могат да приемат коалиция между ГЕРБ и ПП - ДБ, каза още той

"Дали е правилна стъпка да седнеш да правиш обща законодателна програма със същите хора, за които си говорил, че са корумпирани? ГЕРБ и Борисов нямат място във властта, ПП - ДБ не могат да ги върнат. Хората не ги пратиха в парламента затова. Няма законодателна програма, която да ги обедини. Битите деца зад колоните на МС не могат да приемат коалиция ГЕРБ-ПП". Това каза бившият наказателен съдия Методи Лалов в ефира на NOVA.

Според него първият и вторият мандати няма да бъдат реализирани. "Изборната спирала ще бъде прекратена, малко остава хората да смъкнат доверието си от ГЕРБ, те са токсични, никой не би си признал, че би управлявал с тях. Не е ли реабилитация да седнеш до човек, за който си твърдял, че е откраднал по 10 млрд. на година за 12-годишното си управление? До вчера ПП искаха да го арестуват и съдят. Всичко това изведнъж ще се зачеркне ли? Справедливостта и възмездието няма цена", категоричен е той. И допълва, че само конституционна промяна би променила правомощията на главния прокурор, но промяна е необходима.

По думите му гражданите имат нужда от практически действия днес. "ПП смекчават тона, след като обясниха, че няма да имат нищо общо с ГЕРБ. Веднъж конституционна промяна беше правена с ГЕРБ, тогава Борисов се подигра с Христо Иванов и съдебната реформа. Беше въпрос на това кой ще мигне първи - ПП го направиха. Още един-два вота и подкрепата за ГЕРБ ще спадне. ПП да направи коалиция с ГЕРБ значи да наемете Фандъкова отново да нареди жълтите павета. ГЕРБ ще започнат да разтягат и да обясняват за решенията, кое от кое по-добро", заяви Лалов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    Методи бре,
    ако се връткате за нови избори, на тях и втора сила няма да сте, а някъде при Корнела!
  • -2
    1
    Az
    Може много да ти се иска, но изборите показват друго.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари