Николай Денков: Заедно да изградим България, в която искаме да живеем

1
Да ни е честит най-светлият празник 24-ти май!
Да ни е честит най-светлият празник 24-ти май!

Да ни е честит най-светлият празник 24-ти май!

Това заяви бившият премиер акад. Николай Денков във видеообръщение. Той поздрави всички учители, преподаватели, творци на науката и изкуството. "Пожелавам Ви да сте пълни с този творчески заряди и позитивна енергия, която ни преведе през вековете и която ще ни помогне да се справим и с най-трудните препятствия и да изградим нашето бъдеще", добави още той.

"На учениците, студентите и техните родители, освен с поздравленията за хубавия празник, искам да ги призова. Бъдете партньори на вашите учители. Само заедно с тях можете да преминете през трудния път на усвояването на нови умения и знания, с които да бъдете успешни в живота", посочи още акад. Денков.

"На всички пожелавам много здраве и творчески успехи през следващите години, за да изградим тази приветлива и привлекателна България, в която искаме да живеем и в която да искат да живеят всички българи, които са пръснати по света", каза още акад. Николай Денков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Ай чупарата
    Цайсат педераст! Ти хасан фасилеффф и кривоустото киро заедно с тиквата, дибелия кифтак и малоуника дето уж е патриот сте да ви набият на кол курви
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари