Николай Денков: Нашият туризъм е част от българската външна политика

0
Министър-председателят изрази надежда да можем след няколко дни да се поздравим с новината, че България е станала част от шенгенското пространство
Министър-председателят изрази надежда да можем след няколко дни да се поздравим с новината, че България е станала част от шенгенското пространство Снимка: Facebook

Министър-председателят изрази надежда да можем след няколко дни да се поздравим с новината, че България е станала част от шенгенското пространство

Нашият туризъм е част от българската външна политика. Вие давате лицето на страната пред милиони европейски граждани всяка година и имате съществен дял в успехите на България. Това каза премиерът акад. Николай Денков във видеообръщение към участниците в церемонията по връчването на осмите Годишни награди в туризма. Министърът на туризма Зарица Динкова е домакин на събитието, което тази година е под патронажа на министър-председателя.

Програмата за финансиране на Черноморските общини беше оценена високо, каза премиерът и заяви, че през следващата години ще продължат усилията за развитие на сектора, за да стане той още по-конкурентен спрямо съседните страни и пазари.

Министър-председателят изрази надежда да можем след няколко дни да се поздравим с новината, че България е станала част от шенгенското пространство. По думите му това ще премахне огромна пречка пред българския туризъм и само от качеството на работа на бранша и на държавата ще зависи следващата година да бъде още по-успешна.

Крепостта Овеч, гр. Провадия, спечели гласовете на българите в годишните награди в туризма. Наградата в категорията "Изборът на българите" връчи министърът на туризма Зарица Динкова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари