Николай Денков: Абсолютно неоснователни са внушенията, че някой иска избори от наша страна

0
Съжалявам, че господин Борисов се включи в групата на тези, които нямат аргументи, обясни още той
Съжалявам, че господин Борисов се включи в групата на тези, които нямат аргументи, обясни още той Видео: NOVA

Съжалявам, че господин Борисов се включи в групата на тези, които нямат аргументи, обясни още той

Двете страни са представили документи, предстоят преговори, моето желание беше преговорите да се проведат преди 6 март, но това не се случи. Това заяви премиерът в оставка Николай Денков, предаде БГНЕС.

Навсякъде администрацията силно е забавила работата си, спряха дейностите с назначаването на хората в регулаторите и КПКОНПИ, така че всякакви упреци нямат отношение към нашето желание тези процеси да се ускорят, не можем да чакаме повече с толкова важни неща, като промяната в съдебната система, антикорупционната комисия. Очакванията на хората са да има справедливост, посочи Денков. Не приемам никакви упреци в това отношение, гледаме всички да се седне на масата на преговорите утре, както беше обявено, добави Денков. Винаги сме казвали, че всъщност искаме ротацията да се случи и да проведем преговори. Тези внушения, че някой е искал избори от наша страна, са абсолютно неоснователни, каза още Денков. По-добре да не коментирам глупостите, които се говорят от различни места, съжалявам, че господин Борисов се включи в групата на тези, които нямат аргументи, обясни още Денков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари