Николай Денков: Нека гласуваме кабинет с премиер Мария Габриел

0
Готови сме да подпишем споразумението с ГЕРБ-СДС, заяви премиерът в оставка
Готови сме да подпишем споразумението с ГЕРБ-СДС, заяви премиерът в оставка Видео: БНТ

Готови сме да подпишем споразумението с ГЕРБ-СДС, заяви премиерът в оставка

Обещанията трябва да се спазват. Това е основата на всяко взаимно доверие както в политиката, така и в живота. Преди 9 месеца сформирахме правителство, което постигна много”. Това заяви премиерът в оставка в обръщение към ГЕРБ-СДС.

"Движим се уверено към Еврозоната, а шансовете за сухопътен Шенген са много високи. Аз спазих обещанието си и на 6 март моята оставка беше приета. Съгласно с уговорката ни трябва само ние с г-жа Мария Габриел да сменим позициите си. Готови сме да подпишем споразумението. Вместо да хвърлят държавата в хаос, нека ГЕРБ-СДС да спазят дадената дума. Да подпишем споразумението за правителство с министър председател Мария Габриел без да променяме състава на МС".

Единственото, което се очаква от вас е да спазите думите си, каза в заключение Денков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    6
    Борбата е безмилостно жестока
    Борбата е за власт и пари, а не за държавата и за хората, нали Денков и другите?
  • 6
    5
    абе,
    Къде са Кики, Кокорчо, Гномчо и Ицака?!?
  • 6
    4
    Аз
    Мехурчестото водорасло излезе по БНТ да се моли на ГЕРБ?
  • 11
    3
    ха, ха,
    Николай Денков излезе по БНТ да се моли на ГЕРБ да гласува ротация само на него и Мария Габриел. Тези хора или абсолютно нямат връзка с реалността или имат проблем с паметта! Този вариант беше предложен от ГЕРБ още на 17 март, но беше отхвърлен от ПП-ДБ
  • 11
    2
    акадекооооов,
    Няма как да си с по-лош резултат от изборите и да се мъчиш все да си отгоре! А доколкото помня, ти самият говореше, че Габриел ще направи оценка на министрите и ще реши с кого ще може да работи! Що ни мислите за маймуни дето помнят по пет минути?!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари