Отиваме на избори - ГЕРБ се отказа от преговорите с ПП-ДБ

2
Ще се отиде на преговори след избори, заяви Мария Габриел, която оттегли кандидатурата си за министър-председател
Ще се отиде на преговори след избори, заяви Мария Габриел, която оттегли кандидатурата си за министър-председател Видео: БНТ

Ще се отиде на преговори след избори, заяви Мария Габриел, която оттегли кандидатурата си за министър-председател

ГЕРБ отново отстъпи, но се поставиха нови искания. Ние казахме "не".

Това стана ясно от думите на Мария Габриел преди минути на извънреден брифинг на ГЕРБ.

"Оттеглям кандидатурата си министър-председател", каза Мария Габриел. ГЕРБ няма да участва в преговори за втория мандат, подчерта тя.

"Имаме общи точки, но вероятно ще се върнем към тях след избори. Оставам като вицепремиер и министър на външните работи", каза Мария Габриел.

"Оценявам, че разговорите продължиха и през последните дни. Благодаря на всички за търпението и най-вече на моя преговорен екип. Благодаря изключително на Николай Денков. Последните месеци стана ясно, че важни реформи за България се случват с ГЕРБ. Показахме, че може да отстъпим в името на националния интерес”, допълни Габриел.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    русенец
    Най-накрая ППДБ си направиха публично харакири и се самоунищожиха. Техните ППДеБилско глави не проумяха, че на нови избори ще бъдат трети или четвърти. За радост на ГЕРБ, Възраждане и най-вече за радост на президента Румен Радев
  • 4
    2
    Е, сега
    дано пп-дбейците дотикат до трето място в предстоящите избори, щото второто им е проблематично, да не кажа невъзможно!
  • 15
    1
    Балканеца
    Отстъпили сте в името на националния интерес? Никакъв национален интерес вас не ви вълнува, готови сте на всичко за пари.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари