Николай Бареков: С един изстрел Бойко Борисов уби два заека

24
Бившият журналист и политик разкрива своя версия за напускането на Антон Хекимян на bTV
Бившият журналист и политик разкрива своя версия за напускането на Антон Хекимян на bTV Снимка: Facebook / Николай Бареков

Бившият журналист и политик разкрива своя версия за напускането на Антон Хекимян на bTV

С един изстрел Бойко Борисов уби два заека. Уби ГЕРБ - първият заек. Да имаш такъв подготвен и млад човек за София като Георги Георгиев и да туриш случайник като Хекимян без никаква компетентност и отскоро с диплома за кандидат - кмет е гавра. Това е подигравка с ГЕРБ и ритуално убийство на собствената ти партия. Борисов е полудял и вече без никакъв усет за събитията.

Уби и БТВ! Вторият заек. Как може шефът на Новините и основен водещ на "независима" ТВ буквално за една нощ да си тръгне и да стане кандидат на една партия, която управлява от 15 години.

Това е скачане от препускащ влак в движение.

Другите партии трябва да повдигнат въпроса: Бил ли е скрита лимонка на ГЕРБ и тяхна маша Антон Хекимян, докато се е правил на независим водещ. Чий интереси е обслужвал "Малкия Бареков", докато 15 години е бил в ефир на най-гледаната телевизия, която съсипа като качество и като репутация? От чие име е правораздавал в ефир?

Има и още един умрял . Ще ги гледате зайците, когато на дебати се наредят Васко Терзиев, Борис Бонев и Антончо, поредният неможал да откаже на Бойко.

Отказвайте ги тези срамни оферти, бе. Защото са много, много срамни. Бойко е ясен, отдавна приключен от американците и гледа да завлече всички в Бездната със себе си. Ама другите, ако не достойнство поне срам нямате ли?

ПП

През 2006 година лично Борисов ми предложи да ме издигне за кмет на Пловдив от партията му ГЕРБ, която по това време дори беше в опозиция. Отказах му категорично и му казах да забрави.

Това, което правят Борисов и Хекимян не е никак добро нито за медиите, нито за държавата, нито за София. Явно, след Промяната дъно вече няма. В бездната сме. Ще трябва вкупом да се махат всички.

И не правете паралел между мен и "Малкия Бареков". Когато влязох в политиката, аз напуснах ТВ 7 седем месеца преди изборите, а не седмица преди кампанията. И не отидох нито в ГЕРБ, нито в БСП или ДПС, а си направих своя партия. Слави мина по моите стъпки и правилно, защото така е морално да се прави.

Хекимян и Борисов го правят като пладнешки разбойници.

Николай Бареков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Алито от София
    КТБ фалира и Бареков приключи с изявите си и платените си хора за стачки, ние уважаваме турците, що и те много ни уважават, но Барекова да ми стане кмет, и да се явява с гаджето си, който е турчин на партита, международни културни събития, и те да ходят, двама мъже на външен вид подръчка, ами малко кофти се получава, а за срам, няма да говорим що вече джендерите много бързо се засягат, така че Бойко Борисов да си вземе Барекова у Банкя, там да става кмет
  • -1
    4
    русенец
    Хехе, Бареков направо ще се пръсне от яд, че Хекимян е кандидат за кмет, а не самия той. Нали самият Бареков беше един от първите, които се хвърлиха в политиката, само има една разлика - класата на Хекимян и класата на Бареков. Нямам предвид само чуждоезиковата подготовка, а въобще - познания, интелект, поведение.
  • -3
    3
    Ввв
    Бедният бареков. Той се мисли за последна инстанция, която да нравоучи. Бареков не си на равнището на политическитеите коментатори, защото много неща от политическата игра са ти мъгла. Цялостната политика за изборите на Герб е мислена колективно и местни и чужди консултанти. Не се хвйрляй на колективно взети решения и стига лъжи, че някой те е канил някога за кмет на Пловдив. Има неща които не можеш да си представиш и имаш ограничена информация и мислене в рамки. Чао въздух под налягане.
  • 0
    2
    Габи
    Бареков е много запознат с тези политически убйства. Той беше първият убиец на ГЕРБ с коментарите,манипулациите и внушенията при измислената Костинбродска история.
  • 11
    1
    Я!
    Кой беше този дебил? И що не е при бай Ставри? Докато се правеше на нещо си, из нета се въртеше един майтап - "Всеки път, когато някой гласува за Бареков, умира едно котенце". Но и за него се намираха идиоти да гласуват, като после за Има такива негодници, Израждане.... Кретенизмът е неунищожим.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари