Никълъс Спаркс издава тринадесетия си роман у нас

0
Хроникьорът на човешката душа Никълъс Спаркс вярва, че всеки обикновен човек има своята необикновена история
Хроникьорът на човешката душа Никълъс Спаркс вярва, че всеки обикновен човек има своята необикновена история

Бестселърът „Виж ме“ излиза от печат за българските читатели утре.

Един от хитовите автор Никълъс Спаркс подготви новия си роман съвсем на време за Коледните празници. „Виж ме” ще излезе от печат за българските читатели утре, 30 ноември, предава nbox.bg

Това е тринадесетият роман на Спаркс, с който писателят ще зарадва почитателите си. В началото на следващата година се очаква и екранизацията на „Изборът”.

Тези, които виждат право в сърцето ни, невинаги са тези, които забелязваме от пръв поглед… Но любовта често е там, където най-малко очакваме да я намерим…“, пише Спаркс.

Колин Ханкок дава най-доброто от себе си, за да избяга от сянката на мрачното си минало и да върви по правия път. Работа, учене, тренировки – това е всичко, от което има нужда, за да стои далеч от неприятностите. Последното, което търси, е сериозна връзка.

Мария Санчес е образец на общоприетата идея за успех – тъмнокоса красавица с безупречно професионално досие на адвокат в престижна кантора. И все пак, Мария бяга от болезнени спомени, които са я прокудили обратно в родния град. Случайна среща в една дъждовна нощ променя житейските пътеки, по които и двамата са поели. Предизвиквайки всички предразсъдъци и първоначални впечатления, които имат един за друг, любовта неусетно се настанява между тях. И те дори се осмеляват да мечтаят за бъдеще заедно… До мига, в който миналото ги връхлита.

Мария и Колин ще бъдат подложени на изпитания. Дали демоните от миналото ще разрушат крехката им връзка? Или любовта ще ги запази и в най-мрачния им час?

Хроникьорът на човешката душа Никълъс Спаркс вярва, че всеки обикновен човек има своята необикновена история. А той най-добре от всички умее да пресъздава тези съкровени разкази, заредени с нежност и емоция и способни да развълнуват всяко поколение. Перото на писателя-магьосник пронизва сърцето на читателите там, където откриваме истинските чувства – разтърсващи, вълнуващи, дълбоки. На бурен успех по цял свят се радват и екранизациите на неговите романи.

Източник: nbox.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари