Нелицеприятни прояви: Лионел Меси псува, Мартинес скандализира с жест

11

Някои аспекти от аржентинската радост не бяха толкова приятни

В най-емоционалните мигове хората често реагират спонтанно и необмислено, а това важи с пълна сила и за двамата аржентински герои след големия финал - Лионел Меси и Емилиано Мартинес.

В минутите на върховна радост, двамата се отчетоха с не до там приятни прояви, особено тази на вратаря Мартинес, пише Dir.bg.

Той бе в основата на аржентинския триумф, не само заради спасената дузпа във финала, решителната намеса в 121-ата минута и изявите му през целия турнир. Напълно заслужено той получи приза за вратар №1 на турнира.

Но това го показа в ужасяваща светлина, защото Мартинес използва трофея, за да отправи много грозен жест, имитирайки половия си орган.

Не стана ясно дали е жестът му е насочен конкретно към някого, или бе просто странен изблик на радост, но със сигурност Мартинес ще си навлече огромна вълна на недоволство, а вероятно и глоба.

Снимка: Getty images

В радостта си с необмислена проява се отчете и Лионел Меси, който взел микрофона, за да пее с аржентинските фенове, използва нецензурен израз.

"Ние сме шампиони", извика той, а изречението бе довършено с изрази свързващи майки и женски полови органи.

В този момент всички погледи бяха насочени към него, заради което извиканото стана на всеослушание.

Неприятен миг в иначе бляскавия образ на Меси, но едва ли в миговете на върховна радост, това може да трогне гениалния футболист.

Снимка: Getty images

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Гост
    До петия коментиращ: Пълни глупости! Съдията е поляк, а тях ги измести Аржентина и го сложиха на този мач. Хайде, не ми обяснявай. Аржентина си заслужи победите с много усилия и майсторска игра. Точно францетата не заслужаваха да стигнат до тук и им подариха две измислени дузпи на финален мач. Да не говорим, че нямаше отбор на Франция, а на Африка.
  • 1
    5
    саккк
    Това световно беше така направено, че се буташе аржентина все напред с несъществуващи дузпи! Дори се знаеше, че във всеки следващ мач ще се започне с дузпа за меЦи! Дайте дузпа на меЦииииииииииииии ве!!
  • 3
    4
    Spermaman
    Абе той и Ицата пращаше поздрави на майките на хората, наляво-надясно. Ако искате нещо по-добро да бяхте направили оперен концерт.
  • 1
    3
    daskal
    Е, да! Трябва наистина да си много прост, за да сториш нещо подобно. Интересно е, че не се сещат какви са цветовете на екипите им и какво символизират.
  • 14
    2
    Никола
    Като са големи футболисти не значи ,че не са прости? Нали?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари