Емилиано Мартинес даде обяснение за неприличния си жест

1
Стражът на аржентинския национален се е подиграл и с Килиан Мбапе
Стражът на аржентинския национален се е подиграл и с Килиан Мбапе Снимка: Getty images

Стражът на аржентинския национален отбор получи наградата "Златната ръкавица", която сложи пред слабините си

Вратарят на аржентинския национален отбор Емилиано Мартинес обясни, че неприличният жест по време на церемонията по награждаването след финала на Мондиал 2022 в Катар е бил адресиран към френските привърженици. Аржентина победи Франция във финала след изпълнение на дузпи.

"Направих го, защото французите ме освиркваха. Този вид арогантност не действа при мен", каза Мартинес в интервю за аржентинското радио La Red, предаде БТА.

30-годишният Мартинес беше признат за най-добър вратар на Световното първенство в Катар и получи наградата "Златната ръкавица". След като прие приза, вратарят на аржентинците направи неприличен жест, поставяйки наградата пред слабините си.

Стражът се прояви и в съблекалнята след мача, когато се подигра с Килиан Мбапе, призовавайки за минута мълчание за автора на хеттрик за Франция във финала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари