Не просто очарователна, но и функционална баня – как да го постигнем?

1
Oсвен впечатляващa на вид, банята трябва и да е достатъчно функционална
Oсвен впечатляващa на вид, банята трябва и да е достатъчно функционална

Придържането към актуалните тенденции за модерно обзавеждане на баня не е достатъчно, за да постигнете отлични финални резултати. Важно е да не забравяте, че освен впечатляващa на вид, банята трябва и да е достатъчно функционална. В противен случай рискувате твърде бързо да го намразите и да скоро да предприемете нов ремонт.

Възможно ли е обаче, да намерим едновременно естетически издържано и достатъчно функционално обзавеждане за баня?

Да, това е възможно и с помощта на онлайн магазин за обзавеждане за баня - Smart Care, днес ще ви дадем няколко съвета за целта! Вижте ги по-долу, ако ви предстои освежаване или цялостен ремонт на домашната баня.

Истината е, че ваната не е задължителна

Не че тя е демоде, но потребителите все по-рядко я предпочитат. Причината е, че съвременните бани стават все по-маломерни. Монтирането на вана може да направи помещението още по-тясно и недостатъчно практично да побере останалите необходими елементи като двойна мивка, която ви е нужна, защото сте многочленно семейство, или достатъчно шкафове за мащабната си колекция от козметични средства.

Не плочките, а мебелите са основният акцент в банята

Разбира се, това твърдение не бива да се приема твърде крайно. Никой не ви кара да подценявате избора а плочки. Това, което специалистите намекват тук е, че мебелите за баня изпъкват много повече в интериора.

Именно с тях трябва да търсите начини за разчупване на обстановката. Плочките са по-скоро фон, но със значително дълъг живот. Ето защо когато ги избирате, заложете на лесната поддръжка и здравия материал, вместо на уникалната визия.

Придържайте се към минимализма или класическия стил

Тези визии за баня са най-практични, защото търпят освежаване и обновяване през годините, без да е нужно да правите цялостен ремонт. Имайте на предвид, че индустрията за обзавеждане на баня се развива с доста висока скорост напоследък.

Освен това, все по-често ставаме свидетели и как концепцията за умен дом навлиза и в територията на банята. При всички случаи, ако помещението има класическа или семпла визия, неговото ъпгрейдване през годините става по-лесно и ефективно.

Паравани – новото „черно“ в съвременното обзавеждане за баня

От една страна, те позволяват лесно и красиво зониране на помещението, а от друга – заместват трудните за поддръжка и твърде обемните душ кабини. С параван за вана можете да си спестите времето за подсушаване след къпане, но също така и да получите допълнително място за съхранение (някои модели пристигат с вградени закачалки и поставки).

Практичната баня ви създава усещането за спокойствие и релакс при влизане и не ви изпраща изморени при излизане. Тя се поддържа лесно и вместо хаос, носи послание за хармония и семпла красота.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари