Не пийте този боклук, ако не искате бели петна в паметта

3

Читател на Dunavmost.bg ни алармира, че големите вериги магазини в България продават ментета на световно известни марки алкохол.

"Този материал не е реклама и не цели възхвалата на даден вид алкохол. Това е аларма, че големите вериги магазини се гаврят с клиентите си и никога не трябва да приемаме промоционалните им оферти за чиста монета", споделя нашият читател.

Малка група фенове на "Джак Даниелс" е направила собствено разследване, след поредица от ужасяващи махмурлуци след сравнително малка употреба на известния бранд.

Ето и какво установили любителите на известния бърбън.

Истинският, качествен "Джак Даниелс" е невъзможно да бъде внесен на цената, на която се предлага промоционално и не-промоционално в големите вериги магазини. Изглежда, че големите вериги магазини го внасят по други канали. А за да влязат в ниска ценовата рамка им пускат специална партида със занижено качество. Изглежда, че това е обичайна практика за източно европейския пазар. Така големите вериги, получават даденото питие на цена под всяка друга на официален дилър (които се оказаха не един за България). И ХОП - ПРОМОЦИЯ, най-добрата цена в България. Народа се хваща на въдицата и си мисли, че е направил добра сделка за реномирана марка алкохол.

Истината обаче се оказва съвсем друга. Алкохолът в ментето не е смъртоносен, но след употреба на 200-300 грама, алкохолното опиянение е доста по-силно от обичайното, а махмурлукът на другият ден е ужасяващ. Завишено кръвно налягане, часове наред сърцебиене придружено със продължително силно главоболие.

Нашият читател споделя, че е намерил начин със 100% увереност да определи дали си е купил абсолютен "боклук".

Той купил две бутилки "Джак Даниелс", едната от промоционална оферта на голяма търговска верига, а другата от официален вносител на тази марка алкохол. Оставил двете бутилки алкохол 3 часа във фризера при температура от -15 до -20 градуса и установил, че закупеният бърбън на промоция от голяма търговска верига е мътен.

Господинът ни е изпратил снимки, с които иска да покаже каква е разликата.

"Мътната непрозрачна консистенция трябва да ви подейства като аларма за МЕНТЕ", съветва запаленият фен на любимата му марка алкохол.

"НЕ Я УПОТРЕБЯВАЙТЕ, ако не искате бели петна в паметта и опустошителен, продължителен махмурлук , който ще помните дълго време."

"След поредното парти, питиетата от бутилката в дясно на снимката, допринесоха за перфектно настроение и АБОСЮТНО НУЛЕВ махмурлук и неразположение на другия ден. А бутилката с мътния киселяв на привкус боклук беше ритуално изливана на етапи в мивката, придружена от цяла палитра нецензурирани епитети и определения."

Изводите оставяме на уважаемата аудитория.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари