Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Нашествие от котки в центъра на Русе

19
Това се случва всяка вечер на рампата зад Театъра
Това се случва всяка вечер на рампата зад Театъра

Това се случва всяка вечер на рампата зад Театъра, на улица "Черно море", пред подстъпа на сградата на общинска администрация.

Няма ли кой да спре откачалката, която събира над 20 котки да ги храни!

Автор: Ненова
(Автор: Ненова - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    60
    Аз
    Хубави котангенси, видях ги поговорихме си. Манджа обаче не носех...
  • 0
    59
    Някой
    Котешкото око винаги е закрито от самата котка Къде сте видели котешки такива ? Имам куче ,но акитата са кучешки
  • 0
    58
    Фена на Зелените шитни
    Има, или поне би трябвало да има приюти за безстопанствените животни. На мен лично ми омръзна когато вървя, все да си гледам в краката за да не стъпя в някоя фъшкия...Сега верно, че не само бездомните кензат на воля, ама поне те да не го правеха, щеше да е по - добре.
  • -1
    57
    mischi
    Да, тук на Запад няма бездомни животни, защото НИКОЙ НЕ СИ ИЗХВЪЛЯ ЖИВОТНОТО НА УЛИЦАТА, ако не може да го задържи, го носи в приюта. А що се отнася до кърлежи и бълхи, тук ги има в изоблие, защото не е прието да се пръска против кърлежи. Правя си редовно имунизация, защото тук са много опасни, въпреки че не искам, но няма друг начин да се предпазя. Смята се, че пръскането вреди на пчелите. може и да е вярно, защото тук за пръв път видях земна пчела - имаме ги много в градината. А в България за 40 години дори не знаех, че има такива.
  • -3
    56
    до 55
    Стига си спамила по тази тема! КЪДЕ В ЗАПАДНА ЕВРОПА СИ ВИДЯЛА БЕЗСТОПАНСТВЕНО КУЧЕ ИЛИ КОТКА НА УЛИЦАТА? Хората държат на хигиената , а не като тук да развъждаме бълхи, кърлежи и прочие паразити и болести!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари