Направиха първата копка от магистралата Русе - Велико Търново

3
Условно автомагистралата ще е разделена на три участъка
Условно автомагистралата ще е разделена на три участъка Снимка: БНТ

Условно автомагистралата ще е разделена на три участъка

Започва изграждането на магистралата "Русе - Велико Търново". Началото постави със символична първа копка в района на Бяла премиерът Николай Денков, министърът на регионалното развитие и благоустройството Андрей Цеков и зам.-министърът на транспорта Димитър Недялков, съобщи БНТ. Трасето ще е с дължина от близо 133 км. То ще започва от района на Дунав мост при Русе и ще достига до град Дебелец, където трафикът се разделя в посока "Шипка" и Прохода на Републиката.

Условно автомагистралата ще е разделена на три участъка като първо строителството ще започне от обхода на град Бяла. Предстои през пролетта да започне изграждането на участъка от Русе до Бяла и да се проектира окончателно участъка от Бяла до Велико Търново.

Този проект е от изключително значение за страната и региона като заявката е с него да се сложи край на дисбаланса между Северна и Южна България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Ама
    Абе кой строи през зимата или ас не разбирам или вие сте .......
  • 3
    5
    do 1 2 3
    Много се краде
  • 2
    4
    Вгъзилена
    И моя Бенчо беше там ,даже се ръкува с министъра!!!
  • 10
    3
    Абееее......
    Сега съм на 65. През лятото на далечната 1976 на връщане от морето, за първи път минах по току що отвпрената част от магистрала ХЕМУС /от Варна до Неофит рилски/. За 47 години още нямаме цяла магистрала. Дано още едно поколение не чака и тази от Русе до Търново. Ха дано, ама надали.
  • 14
    2
    Пенсиониран шофер
    Разгеле, доживях началото; края надали...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари