Нападение с автомобил на улица в Йерусалим

0
Полицията е арестувала двама заподозрени
Полицията е арестувала двама заподозрени

Полицията е арестувала двама заподозрени

Двама цивилни бяха ранени при нападение с автомобил в Йерусалим. Това съобщи израелската полиция и добави, че е арестувала двама заподозрени, предава БГНЕС.

Атаката е станала на улица "Техелет Мордехай" в Йерусалим в деня, в който израелските евреи отбелязват началото на празниците Пасха.

Медиците от службата за спешна помощ "Маген Давид Адом" съобщиха, че двамата ранени са на възраст 18 и 22 години.

Кадри показват бял автомобил, който се врязва в група хора на ъгъла на улицата. По-късно се удря в друго паркирано превозно средство, след което от нея излизат двама мъже, като се вижда, че единият от нападателите се опитва да стреля с пистолет.

Секунди по-късно се вижда как двамата се отдалечават от мястото. След обстойно претърсване силите за сигурност са били насочени към затворено предприятие, където е установено, че двамата терористи се укриват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Moni Levi
    Тези ислямски боклуци,край нямат, мрьсни пустинни маймуни арабски маймуни мрьсни и дрипави мюсюлмани, само бой ги оправя..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари