НАП пуска на търг свински глави

0
Продуктите са придружени с необходимата документация и протокол за извършена проверка от Българската агенция по безопасност на храните
Продуктите са придружени с необходимата документация и протокол за извършена проверка от Българската агенция по безопасност на храните

Дългоочакваният търг за рекордното количество сребро от над 650 кг., което беше задържано на ГКПП Капитан Андреево, ще се проведе на 20.09.2016г. /вторник/.

Това е само част от разнообразието от търгове предлагани от НАП Пловдив през месец септември, пише Марица.

Един от предстоящите е за замразени свински глави, които са изоставени в полза на държавата след проведени контролни действия от страна на звеното за фискален контрол в Пловдив. Продуктите са придружени с необходимата документация и протокол за извършена проверка от Българската агенция по безопасност на храните. Доставка са от Полша с дата на производство м. април, май и юни 2016 г. Количеството е над 18 000 кг. разпределени са в три групи, за които може да се участва заедно или поотделно.

Очакваните приходи за хазната са около 23 000 лв.

Националната агенция за приходите предлага и разнообразен избор от различни по марка и вид МПС, както и голямо многообразие от вещи - от мобилни телефони и техника до дърва за огрев и каруци.

Подробностите за тези търгове – срокове за оглед на стоката, за подаване на ценови оферти и внасяне на депозит, ще бъдат публикувани след 19.09.2016 г. в интернет страницата на НАП.

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари