Наемат японец под наем, за да не прави нищо

1
38-годишният мъж понякога има по три ангажимента на ден
38-годишният мъж понякога има по три ангажимента на ден

Вижте историята на Шоджи Моримото

Шоджи Моримото предоставя много необичайна услуга. Той отдава себе си под наем, за да не прави нищо.  

38-годишният мъж развива успешна кариера в Токио, която за мнозина звучи като мечтаната работа. Реално Шоджи е наеман от клиенти, които не искат да бъдат сами. Той не участва в разговори и не прави нищо друго, освен да присъства на каквото и да е събитие или дейност, за която е бил нает. Въпреки това е много търсен, като самият той споделя, че понякога има по три ангажимента на ден. Всеки от тях е на цена от 10 000 йени или 71,20 долара, предава NOVA.

Шоджи започва необичайния си бизнес през 2018 година чрез обява в Twitter акаунта си. По това време бил безработен и решил, че това е най-лесният начин да рекламира услугите си. Оттогава до сега той твърди, че е получил над 4000 ангажимента и има над 200 000 последователи в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Angelo
    А тука за присъствие на митинги дават само 30лв.....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари