Полет от Пловдив до Катар за световното по футбол?

1
Qatar Аirwауs разглежда възможността да базира самолет от флотилията си Bombardie 5000 на Летище Пловдив
Qatar Аirwауs разглежда възможността да базира самолет от флотилията си Bombardie 5000 на Летище Пловдив Снимка: JetPhotos

Qatar Аirwауs разглежда възможността да базира самолет от флотилията си Bombardie 5000 на Летище Пловдив

Изпълнителният директор на Летище Пловдив Красимир Пешев проведе среща с представители на една от най-големите авиокомпании в света Qatar Аirwауs, пише Glasnews.bg.

Авиокомпанията разглежда възможността да базира самолет от флотилията си Bombardie 5000 на Летище Пловдив. На срещата беше изтъкнат потенциала на региона в областта на бизнес туризма, възможността за спа и ски дестинации, както и богатото историческо наследство на региона.

Подразделението на авиокомпанията, отговарящо за бизнес авиацията на Qatar Airways иска да предложи на своите клиенти отлична възможност да посетят световното първенство по футбол, което ще се проведе в края на тази година в Катар.

Очаква се в близките дни самолет на авиокомпанията да кацне на летище Пловдив и на място да бъдат инспектирани условията, които предлага летището.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари