МВР провежда акция "Пешеходец"

0
878 са глобените пешеходци за неправилно пресичане
878 са глобените пешеходци за неправилно пресичане Снимка: Dunavmost / Архив

Екипи на „Пътна полиция" дежурят край пешеходни пътеки в населените места

Акция „Пешеходец" се провежда на територията на цялата страна във връзка с Деня на пътната безопасност у нас. Във Великотърновско също екипи на „Пътна полиция" дежурят край пешеходни пътеки в населените места, предаде БГНЕС.

От началото на годината досега на територията на ОД МВР - Велико Търново са регистрирани 30 произшествия с пешеходци, като от тях 30 са ранени и 2-ма загинали, съобщи ст. инсп. Пенчо Христов, н-к група „Пътен контрол" към „Пътна полиция".

878 са глобените пешеходци за неправилно пресичане, а водачите, които не са осигурили предимство на пешеходците, са 76.

Днес в ДГ „Бодра смяна" в Горна Оряховица се провежда открит урок по пътна безопасност, а следобед в основното училище в село Ресен ще се проведе мероприятие с ученици на новооткритата площадка в училището.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари