МВР: Не са установени свидетели на инцидента с Ренета Инджова

0
От полицията още веднъж дадоха хронологията и фактологията по случая
От полицията още веднъж дадоха хронологията и фактологията по случая Снимка: Булфото

От МВР дадоха подробности за инцидента с бившия премиер Ренета Инджова

На 1 август, около в 18:15 часа в 05 РУ - СДВР е подаден сигнал от лицето Д. М., че Ренета Инджова, живуща в София, жк „Хаджи Димитър“, е претърпяла инцидент, при който си е счупила китката на лявата ръка.

От видеозаписите, установени до момента, в района на местопроизшествието не е установено лице с подаденото описание. Не са установени свидетели очевидци на деянието. От полицията още веднъж дадоха хронологията и фактологията по случая, изнесени до момента и съвпадащи с казаното от медиците в "Пирогов".

Във връзка с инцидента с Ренета Инджова е образувано досъдебно производство за престъпление, като то се провежда под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура.

От проведените оперативно-издирвателни мероприятия и действия по разследването е установено, че Инджова е откарана с таксиметров автомобил, придружена от М.Р и Е.Ш., в „Пирогов“.

Тя е пристигнала в 10:20 часа на 1 август в болничното заведение. При прегледа се е оплакала от болка в китката на лявата ръка и болка в областта на левия глезен. При снемане на анамнеза в лекарския кабинет заявява, че е паднала на улицата, където си е наранила ръката, след това е добавила, че е блъсната.

При контролен въпрос, че ако е жертва на престъпление, трябва да се уведоми дежурния полицай в „Пирогов“, Инджова е заявила, че е паднала на стълбището, което е отразено и в амбулаторния лист - падане по стълби.

След проведени прегледи и направени рентгенови снимки е установено счупване в областта на лява гривнена става, като е извършена манипулация поставяне на гипсова шина.

За болката в глезена е установено, че няма счупване и е препоръчано студени компреси и обезболяване. Ренета Инджова е напуснала болничното заведение около 11:20 часа на 1 август.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари