Мустафа Карадайъ: Всички партии да преодолеят егото си и да търсят обединението

0
България трябва да има стабилно мнозинство в Народното събрание
България трябва да има стабилно мнозинство в Народното събрание

България трябва да има стабилно мнозинство в Народното събрание

ДПС увеличава своя изборен резултат. Независимо дали мандат ще бъде даден на ДПС или не, ние от днес призоваваме за диалог в името на търсене на решение.

Това заяви председателят на движението Мустафа Карадайъ на брифинг в централата на партията след края на изборния ден, предаде репортер на БГНЕС.

"България трябва да има стабилно мнозинство в Народното събрание, което да излъчи и стабилно правителство, за да има сигурност в страната и за българските граждани, защото живеем в множество кризи. Не е тайна, че шапка на всички кризи е политическата", каза Карадайъ и продължи: "Първо трябва да се реши тя".

"Нормалност и диалог в политиката. Това е знакът на българските граждани. Те не гласуват хората да се мразят и подхождат реваншистки, а да се търси решение на проблемите на хората. Да има диалог, а не разделителни линии", подчерта Карадайъ.

"Нашият призив към всички партии, които ще бъдат в 48-ото Народно събрание е да преодолеят егото си, да търсят обединението", призова председателят на ДПС.

"Предизборните разделителни линии или предполагаеми съюзи, остават в предизборния период. С всеки един от тях (партиите в бъдещия парламент – бел. ред.) ние можем да говорим в търсене на различни формули за съставяне на правителство", каза още той. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари