Мустафа Карадайъ: Ще положим всички усилия да има редовен кабинет

0
Първа пресконференция на ДПС след изборите
Първа пресконференция на ДПС след изборите

Първа пресконференция на ДПС след изборите

В тази ситуация, в която се намира страната, на българските политици са ни нужни, разум, отговорност, диалог. След изборните резултати е необходим диалог и в този диалог да намерим онази формула, с която дневният ред на хората да стане дневен ред на политиците, Народното събрание и на бъдещия кабинет. Това коментира лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

„От нас не очаквайте да чертаем разделителни линии. Ние сме тези, които призоваваме за диалог. Ще положим всички усилия да има редовен кабинет, защото без да се преодолее политическата криза, няма как да бъдат преодолени останалите кризи”, посочи още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    али
    Кметът на Враца, който е от ГЕРБ е назначил бивша проститутка за директор на ,,Социални дейности,, точно шреди изборите.Госпожата с директорски мераци е била на повикване от групата проститутки на местния сотеньор Краси Мерака. А наскоро роди незаконно дете от Областния председатен ДПС Враца... Какви ли социални умения владее тая госпожа?!?! Държавната администрация е пълна с ,,избиратели,, парцали със съмнително минало...сега се ,,облужва,, само властта.. ГЕРБ и ДПС са навсякъде заедно...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари