Мустафа Емин: Дълбоко невярно е, че съм искал детето ми да заеме мястото на друго дете

2
Със съпругата и детето ми минахме през 4 кабинета в Пирогов, обясни политикът
Със съпругата и детето ми минахме през 4 кабинета в Пирогов, обясни политикът Снимка: Фейсбук

Това е нечовешко поведение, на което не съм способен, заяви политикът

"Истината за случилото се вчера:

Детето ми пада и разбива челото си на ръба на маса. Съпругата ми го закарва в болницата в Люлин, откъдето ги насочват към Пирогов. Стигнах до болницата в Люлин, когато излизаха от нея и видях разбитото му челце.

Пристигнахме в Пирогов около 19 ч., където за повече от 3 часа и половина минах през 4 кабинета с детето на ръце.

Възможно е да съм бил емоционален, макар да съм спокоен човек. Ако съм оскърбил някого, извинявам се.

Благодаря на лекарите и екипа, който се погрижи да зашие разбитото чело на детето ми.

Дълбоко невярно е обаче, че съм искал детето ми да заеме мястото на друго дете. Това е нечовешко поведение, на което не съм способен. Не съм парадирал със служебното си положение, гледам на него като на възможност за служба, а не като на привилегия. Извинявам се, ако съм бил невнимателен в общуването си към някой от лекарите и сестрите в Пирогов. Вярвам, че истината излиза наяве рано или късно и съм готов да понеса цялата отговорност за всяко свое действие.

Това, което не мога да допусна е децата ми да растат с дори най-малкото съмнение, че баща им може да постъпил нечовешки, както се твърди. Затова ще споделя своята гледна точка. Ще го направя и в национален ефир, утре сутрин по Нова телевизия", пише Емин във Фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    9
    На Алеку Салама
    Резак ве, господа, какво се учудвате? Други нрави, обичаи, разбирания...За това няма как да съжителстваме мирно, поради различия! И като се намесят и циганите в това тъжно битие и става еднаааа...
  • 8
    8
    !@#$
    Винаги, ама винаги имам една предупредителна лампичка, която ми свети ако имам вземане-даване с някой "мустафа". Просто опит с десетилетия имам.
  • 11
    7
    Farligo
    Изпъчил се той,като властимащ,като че ли е по човек от човеците,а сега мрън, мрън!!! Оставка!!! Пирогов не е негова частна болница!
  • 10
    6
    русенец
    Фесът си е фес! За другото нека камерите го покажат.
  • 6
    5
    Каменов
    ФАШИСТКО КУЧЕ
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари