Позиция на "Пирогов" за случая с Мустафа Емин

1
Съветникът на министъра на отбраната е поискал да изведат дете от шокова зала в "Пирогов", за да приемат неговото
Съветникът на министъра на отбраната е поискал да изведат дете от шокова зала в "Пирогов", за да приемат неговото Снимка: Фейсбук

Съветникът на министъра на отбраната е поискал да изведат дете от шокова зала в "Пирогов", за да приемат неговото

УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" публикува във Фейсбук официално становище по повод скандала със съветника на Тодор Тагарев - Мустафа Емин.

"Болница "Пирогов" е обслужвала и продължава да обслужва всеки преминал прага й пациент по установени, важащи за всички, медицински правила. Всяка форма на агресия е недопустима, пречи на нормалния ритъм на работа и е в ущърб както на пациентите, така и на медицинските екипи.

Тъжно е когато публични лица дават лош пример с агресивно отношение и неуважение към медицинското съсловие и структури", заявиха от лечебното заведение.

Припомняме, че Мустафа Емин е поискал снощи да изведат дете от шокова зала в "Пирогов", за да приемат неговото. Съветникът на министъра на отбраната се е държал арогантно и заплашително, разказа Неда Диманова - служителка на болницата.

"Нощес в "Пирогов" дойде Емин Мустафа с детето си. Държа се арогантно и скандално, като първоначално искаше да извадят от детска шокова зала дете в шок, за да влезе неговото, което беше с една малка раничка, заплаши с министъра на здравеопазването, като не се съобрази, че той е работил в "Пирогов" и можем да проверим.

Накрая, след всичко отново вдигна скандал и в НХА същите заплахи с министъра, за да получи документите, които преди това му бяха дадени от залата. Попитах господаря Рибново, така ли си представя упражняването на властта, която му е дадена от нас народа и не се ли представя твърде неприемливо за поста, който твърдеше, че заема. Та това е!", сподели Диманова.

Мустафа Емин е кандидат на "Демократична България" в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район на парламентарните избори за 49-ото Народно събрание.

След формирането на кабинета "Денков - Габриел" той е назначен за съветник на министър Тодор Тагарев. Планът е бил Емин да бъде първо назначен като съветник, а когато завърши магистратура във Военна академия, да стане парламентарен секретар, който да работи с Комисията по отбрана, съобщават тогава от министерството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    2
    Пепи еврото
    Докога бе хора ще разрешим на едни с меки думи мохамедани да си правят каквото искат в България. Това е държава която беше на първа линия преди тридесет и пет години да отблъсне евентуално нападение на Турция, а сега маминия сме го направили съветник на тоя украински шут Тагарев. И ето ти герой на новото време, вече се разпорежда с дежурствата и обстановката в Пирогов, защото вече плюнката е г-н Някой! Абе тежко на отбраната ни с такива съветници и управници. Всичко е пълна трагедия. Бог да пази България и дано по скоро се появи някой като бай Тошо, за да тръгнем нанякъде в правилната посока,че с такива гротески ще си затрием държавата
  • 15
    1
    .......
    След това негово поведение и арогантно държание ще продължи ли да бъде съветник?????Очакваме някакво наказание!!!!!Този човек не е достоен за такава длъжност!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари