МРРБ проверява ВиК - Пловдив заради обществена поръчка на автомобили от Русия

0
През януари дружеството е подготвило обществена поръчка за 13 превозни средства "УАЗ" чрез вносител от Плевен
През януари дружеството е подготвило обществена поръчка за 13 превозни средства "УАЗ" чрез вносител от Плевен Снимка: БГНЕС

Регионалният министър Гроздан Караджов е разпоредил незабавна проверка на ВиК - Пловдив

Тя е заради обявена от дружеството обществена поръчка за закупуване на високопроходими автомобили от Русия за 540 000 лева, стана ясно при посещението на вицепремиерът в Пловдив, предаде БНТ.

През януари ВиК-Пловдив е подготвило обществена поръчка за 13 превозни средства – УАЗ от Русия чрез вносител от Плевен. На 3-ти февруари процедурата е публикувана в официалния сайт на Агенцията за обществени поръчки, обясниха от водното дружество, но отказаха да коментират в подробности ситуацията.

Пловдивските юристи ще отправят питане до юристите на Агенцията за обществени поръчки и ако се наложи, заради режима на санкции, наложен на Русия, договорът за внос на руски автомобили ще бъде преразгледан.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари