Моторист блъсна полицай в Русе

0
21-годишният моторист е избягал от местопроизшествието
21-годишният моторист е избягал от местопроизшествието Снимка: Дарик

Мотоциклетист е блъснал униформен полицай вчера вечерта по време на абитуриентските тържества в центъра на Русе.

Служителят на реда е с фрактура на крака.

Мотоциклетистът е на 21 години. На 24 май, около 18:20 часа, на бул. Цар Освободител, в района на кръстовището с ул. "Александровска", по време на провеждането на масовите мероприятия, свързани с абитуриентските балове, мотоциклет "Сузуки" при неконтролирано плъзгане на пътното платно е блъснал униформен служител от Охранителна полиция, който е изпълнявал служебните си задължения по осигуряването на реда и сигурността в района. 

След инцидента мотоциклетистът е избягал от местопроизшествието. В резултат на бързите действия на полицията, по "горещи следи" избягалият водач е открит в дома си и е приведен в сградата на сектор "Пътна полиция". Това е 21-годишният С.В. от Русе. Той е задържан за срок до 24 часа в МВР. Случаят е документиран от разследващ полицай и е докладван в прокуратурата.

Полицейският служител е пострадал и е бил отведен в УМБАЛ – Русе, където след преглед му е установена фрактура в областта на дясното коляно. Настанен е за лечение в болницата, без опасност за живота. Работата по случая продължава, води се досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари