Моторист блъсна полицай край „Левента“

14
Служителката на реда е отхвръкнала от удара и е паднала на платното за движение, след което е загубила съзнание
Служителката на реда е отхвръкнала от удара и е паднала на платното за движение, след което е загубила съзнание Снимка: БГНЕС / архив

Мотоциклетист е блъснал и ранил полицейски служител вчера в района на „Левента“ в Русе.

Инцидентът е възникнал на 12 април около 15:30 ч.в гр. Русе на ул. "Генерал Кутузов", на кръстовище с вход/изход за ресторант "Левента". Мотоциклет "Сузуки" с русенска регистрация, управляван от 40-годишен мъж от Русе, се е движел по улицата от бул. "Гоце Делчев" с висока скорост и след като не е съобразил скоростта си на движение с престояващия в дясна пътна лента лек автомобил "Фолксваген Голф" е блъснал жена, униформен полицейски служител от Първо РУ, при което тя е отхвръкнала от удара и е паднала на платното за движение.

В резултат на ПТП полицайката е пострадала - загубила е съзнание и с екип на ЦСМП е откарана в болница „Канев“, където е настанена с комоцио и хематом на главата.

На местопроизшествието е извършен оглед от екип на ОДМВР – Русе. Инцидентът е документиран. Водачът на мотоциклета е изпробван за алкохол и наркотици – пробите са отрицателни.

По случая е образувано досъдебно производство, причините за ПТП се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари