Москва: Украинската армия вече няма достъп до Азовско море

2
Подкрепяните от Русия сепаратисти са достигнали границите на украинската Донецка област и са се съединили с руските войски на брега, каза говорителят на ведомството Игор Конашенков
Подкрепяните от Русия сепаратисти са достигнали границите на украинската Донецка област и са се съединили с руските войски на брега, каза говорителят на ведомството Игор Конашенков Снимка: Getty Images / архив

Руските въоръжени сили са лишили украинската армия от достъп до Азовско море

Това обяви днес министерството на отбраната на Руската федерация, цитирано от Ройтерс и Франс прес.

Подкрепяните от Русия сепаратисти са достигнали границите на украинската Донецка област и са се съединили с руските войски на брега, каза говорителят на ведомството Игор Конашенков, предаде БТА.

Той увери, че украинските въоръжени сили вече нямат никакъв достъп до Азовско море. Според него руските военни вече контролират цялото украинско крайбрежие на този воден басейн.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    oooh
    Много много бавно излиза истината, много фейк клипчета и постове направили и разпространяват мародерите в Киев. Да имаш нерви да ги изтърпиш, докато ти се зъбят и се правят на "жертви", а в същото време инкасират в офшорните си сметки. Все пак истината ще излезе и много от истериците, които говорят сега ще замълчат и ще се чудят къде да се скрият...дали ще е от срам, не се знае.
  • 3
    3
    Ruse
    Украйна вече няма да съществува… до седмица или две държавицата на нацисти укри ще е само развалини!
  • 6
    2
    Do komentar 1
    Няма да ги окупират, само ще поразчистят от дилъри, наркомани и наци-та, че много продажник се развъдило там, големи "бизнесмени" вече и майките си ще продадат. Русия и Украйна винаги са вървяли "в пакет", а Русия не е за продан. Много позната картинка, нали !?
  • 6
    1
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Хм, май вече се очертава една доста по-малка Украйна...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари