Момче почина по време на масово празненство

2
Преди няколко седмици баща публикува в социалната мрежа клипче, в което казва, че кани всички желаещи да присъстват на рождения ден на дъщеря му
Преди няколко седмици баща публикува в социалната мрежа клипче, в което казва, че кани всички желаещи да присъстват на рождения ден на дъщеря му Видео: ruptly

Масово парти по случай 15-ия рожден ден, отбелязващ преходната възраст на мексиканско момиче, е завършило с фатален инцидент, съобщават Асошиейтед прес и ДПА, цитирани от БТА.

За да отбележи специалния рожден ден - еквивалент на "сладките 16" в САЩ - на дъщеря си Руби Ибара Гарсия, преди няколко седмици баща й публикува клипче във Фейсбук, в което кани на парти всички желаещи. Видео поканата бързо се разпространява в социалната мрежа. Над милион души заявяват, че ще уважат празненството.

В крайна сметка на партито в Ла Оя - малък провинциален град на около 400 километра северозападното от столицата Мексико, се явяват хиляди хора. Рожденичката Руби посреща гостите в рокля в цвят фуксия, осигурена от известен дизайнер. Събитието се отразява обстойно от местната преса.

Масовото честване на рождения ден обаче завършва с трагичен инцидент - двама мъже са стъпкани по време на организирано състезание с коне. Единият от тях е със счупен крак. За другия получените травми се оказват фатални.

Източник: БТА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари