Мога ли да гледам футбол в предлаганото от bet365 приложение за телефон

0
Това е иновативен софтуер за телефони и таблети, който освен залози, предлага пряко предаване на стотици мачове всеки месец
Това е иновативен софтуер за телефони и таблети, който освен залози, предлага пряко предаване на стотици мачове всеки месец

Това е иновативен софтуер за телефони и таблети, който освен залози, предлага пряко предаване на стотици мачове всеки месец

Големият екран на телевизора ни позволява да се насладим максимално на футболното събитие и да се чувстваме близо до играчите на терена. Но натовареното ежедневие не винаги ни дава възможност да седнем на удобния диван в хола или да отидем в близкия спортен бар с приятели. В такъв случай, bet365 приложение идва на помощ. Това е иновативен софтуер за телефони и таблети, който освен залози, предлага пряко предаване на стотици мачове всеки месец.

Как се тегли и инсталира bet365 приложение

За получаване на мобилната апликация е задължително да разполагате с версия Android 4.4+ или iOS 12.0+. Bet365 притежава софтуери за двете най-използвани системи, които са безплатни и се изтеглят за броени минути.

Ако разчитате на устройство с Android, влезте в настройките му и разрешете сваляне на програми от непознати източници. По този начин ще може да теглите файлове от места, различни от Play Store, какъвто е случаят с bet365.

Поради факта, че Google забранява споделянето на бетинг приложения в магазина си, британският букмейкър публикува софтуера за Android в официалния си уебсайт.

Участващите в мобилни залози през iPhone и iPad не трябва да се съобразяват с подобни изисквания. Апликацията за iOS е качена в AppStore и се инсталира с едно действие. Преведена е на български език и получава рейтинг 4.8 от 5.

Какво е нужно, за да гледаме футбол в bet365 приложение

След като изтеглите и инсталирате апликацията, отворете я от иконата, добавена в списъка “Моите приложения”. Ако разполагате с акаунт, влезте в него от формуляра за логин, в противен случай – преминете регистрация.

Условията за стартиране на прякото предаване в bet365 са:

  • Създаден и активиран профил;
  • Надеждна интернет връзка;
  • Наличие на минимум 0.50 лв. или активен фиш.

В случай че дадено изискване не е изпълнено, livestream услугата ще остане заключена.

Прякото предаване се намира в дясната зона на секция “На Живо”. Нужно е да изберете двубой, придружен от символ “Play”, и картината ще се появи веднага.

Може да разгърнете стрийма на цял екран, ако сте заложили на събитието, и да следите движението на коефициентите за победител и брой голове.

Кои първенства се излъчват на живо в апликацията

Bet365 App притежава всички характеристики и аргументи, за да се конкурира със спортните канали и стрийминг платформите. В апликацията могат да се гледат безплатно топ шампионати като:

  • Първа Бундеслига на Германия;
  • Лига 1 на Франция;
  • Нидерландската Ередивизи;
  • Турнири от ATP и WTA;
  • NBA (САЩ);
  • Конни надбягвания;
  • И други.

Налично е пряко предаване и към по-неизвестни спортове и първенства. Всеки ден се излъчват турнири по тенис на маса, волейболни мачове и eSports дуели.

Отново напомняме, че от потребителите се изискват единствено профил и минимален баланс за стартиране на стрийминг услугата.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари